Assalammualaikum momies, ada tak yg dekat sini terpakse amik ubat tahan muntah dan loya

2 Balas

ada. saya. tpi saya makan sekali je. sbb kalau makan tahan muntah pun tekak masih rasa tak selesa. jadi saya lg rela muntah dari kena tahan muntah sbb lg seksa tahan muntah. tu bg saya lah. orang lain saya tak pasti.

3mo ago

betul jugak tu muntah lagi selesa tp xlalu sy nk hadap muntah2 tu..dgn xblh masuk makanan lagi..huhu..tp ap2 pun lain org lain badn kan..tq kongsi

Sy..masa awal2 dlu amek dlm 2 ke 3 hari lps tu stop sbb sama je xjalan😂 masih loya tp xleh muntah jd siksa pula😅 so lps tu xmakan dah tp control makan..in shaa Allah..tu utk badan sy la

3mo ago

ooo ye ke..btl la tu kan, ap2 pun ikut badan jugak..tq kongsi