Kenapa lately ni keluar air ,basah sepende ye? Pregnnt 23w ..tp sikit² je

4 Balas

Maybe keputihan.. sy pun haritu tgk peha basah n klu buat keja walaupun dlm rumah rasa basah kat bawah.. tp xde gatal xde bau.. cuma basah lendir je.. Klu isau jgk g scan tgk air ketuban kurang x

kemungkinn air keputihan kalau campur keputihn.sebaiknya pergi scan dlu tgok keadaan baby n air ketuban. sya mcmtu kluar air + keputhn g hospotl doc cek sya gbs+

jumpa Dr jgn tanya kat sini, silap2 air ketuban yg leaking, lambat ke hosp baby boleh lemas tsk bernyawa.

buat kegal exercise.

4mo ago

hai sis..sy pon mcm sis jugak tapi baru 16 minggu cuma basah tapi mcm ada bau hancing,xde lendir keputihan..sy pon confius adakah terkucil sbb sy klw berdiri lama tgh masak basuh pinggan mesti basah..klw duduk2 baring xde pulak basah even bersin