Nak tanya klw berklinick 6 bln tak kena mara ke

2 Balas

untuk buka buku pink di klinik kerajaaan spttnya seawal 11mingu hamil.. tp dah 6bulan.. better pergi je la buka buku pink tu.. kena marah tu wajib lah.. sbb mmg dah lewat sgt buka buku pink.. bukan apa, risau ada masalh kesihatan n baby je.. tp better kena marah.. dri ttba dah nak bersalin xda buku pink lg merana kena marah masa tengah meneran 😅😅

1y ago

haha tu la Sye tnye Jew pendapat sbp ramai org Kate tak kene terima Sbp 6 bulan dah actually bru 5 bulan😅

tak faham soalan?

1y ago

Knapa pula nak kena marah kalau mmg appointment untuk nak beklinik bulan 6 dah sampai. Bgi soalan tu jelas skit, klu maksud awk kandungan dah masuk 6bln baru nak pegi beklinik or baru nak buka buku pink mmg lah akan kena sound dgn nurse/dr. 6 bln dah kot, klu lgnsung xprnh p klinik kandungan dah bnyk ketinggalan untul cekup tiap bulan bgtu jg dgn ubat or vit yg harus dimakan dri awl kehamilan. Tp klu awk mmg dah pernah p klinik dan nak p beklinik utk cek up 6bln buat apa nak kena marah lg..