Hi ibu2. Bole suggest x susu apa yg korang minum. Td sy beklinik 14week tp nurse ckap beby kecik 🥲

6 Balas

nama pun baru 14week la sis.. xkan nak besar nurse tu pl.. 🤦🏻‍♀️ susu anmum tak disyorkan la misi kata..

2y ago

cahaya abadi, abaikan kata2 nurse tu, kadang mood depa tak elok tu yang banyak merapu nak bg takut mommy2.. 😅

Saya minum frisomum gold. So far tak manis macam enfa mama dan anmum

Saya minum susu dutch lady yg kotak tu,minum yang tiada perisa

2y ago

Sy pernah tanya nurse boleh tak minum susu kurma.,dia ckp xdigalakkan sebab manis😅

saya minum hi goat... 3 ank sblm ni 3kg k ats semuanya

Sye minum susu similac mom

2y ago

Alhamdulillah tkde sangkut gdm sis sbb susu ni kurang manis

Susu HL low fat