Kena marah ke tak

#seriusnanya.. Saya sekarang tgh mengadung 4 bln dan blom membuat buku pink.. Adakah sya kan marah dengan nurse.. #ingintahu

16 Balas

Jangan risau, setakat dia Bebel tue Kira normal lah. kalau mereka senyap je nampak mcm tak care pulak. ya tak

biasalah nurse akan tanya. macam saya period macam biasa. tapi morning sickness. test rupenye peknen.

rasanya x kot.. ckp je mual teruk sgt sampai x boleh nk pergi mna2..😊

Tak pun. Bagitahu alahan teruk, tak sempat dtg klinik.

x pon. ckp je x tau mengandung.

2y ago

Okey sis.. Tq sbb beri pendapat

cakap je tak tahu mengandung