Hai semua . Saya bru keguguran . Bby mninggal dlm kandungan 14 weeks . Adakah saya dapat hamil lg😪

4 Balas

boleh sis. selalunya yg gugur cepat dpt hamil lg. first baby sy still birth masa 32w. sy amik masa 10bln utk hamil balik. sbb nk bg rahim betul² pulih. yg penting jgn sedih, jgn byk fikir pasal baby sampai diri stress.

saya 3 kali gugur berturut turut alhamdulilah kandungan ke 4 bjaya skg dh sthun n tgh pregnant 17w.. percaya pd Allah sis slagi kita ada rahim slagi itu kita bole mengandung bersangka baik ye sis😊

2y ago

semoga ada rezeki lgi utk kwn awk ye

Inshaallah boleh sis. tpi kena rehatkan rahim sekurang-kurangnya 3 bulan slps gugur.

Boleh.

2y ago

tq sis