Nak Tanya kenapa alahan pegi dekat suami ye?

2 Balas

Saya sebelum ni prgnant, hsbnd selalu blil kerja dia bagi tau pening, So saya tak heran sngt sbb hsbnd ada kerja luar masuk site, mmg panas, bila hari2 dia duk mngadu walaupun tak masuk site, ha sudah, rupanya saya prgnant msa tu, saya tak tau, msalahnya saya tak dak alah. Kira masa tu week 4 smpai la saya week 9 jugak, bru lepas tu sya pulak alah, sblum ni duk gelak2. hahahah, suami kdg dah mndi tido pun dia pening, kdg makan pun tak lalu hahahha. Lepas saya alah pulak, amik makan je muntah, kalau makan vitamin apa automatik muntahh. hahaha Tapi masa tu kandungan sya tahan 3 bulan je, ni sya prgnant balik, dri awal dah alah, tapi alah saya strt ptg smpai malm, muntah selalu😅. Enjoy sja laa. hehr

sebab suami yg mgandungkan kita kot. hehe, 😜 . tapi okay tuh , kira rasa sorg sikit. mcm saya awal pregnant dulu suami pun kena alahan juga. so dia faham la perasaan kita mcm mana. just kesian juga la kt dia, kerja dia jadi lain sikit.

2y ago

boleh jadi juga, tapi saya dua2x org jadi, yg teruk kt saya. tapi nasib baik 2nd trim slow2x hilang.