Normal ke baby 4 bulan suka jelirkan lidah?

3 Balas

normal je sis anak saya siap keluarkan air liur one set lagi haha itu nama nya perkembangan bayi yg baik, jgn sampai tkde semua tu haha risau

11mo ago

haah awk, sama je. anak saya haritu duk la jelir lidah, skrng kerap main air liur sampaj basah basuh sbb tgn duk dlm mulut hahaha biasa la kita layan jela perangai dia

Normal sis, ank sy pakej jerit high pitch sembur. Kdang2 kita trkjut sbb tgh kmas2. Bgun pagi smbur dulu kmudian jerit. Tk pyh alarm dh

normal

11mo ago

terima kasih respon..