Assalamualaikum nak tanya baby 33 weeks masih blh brputar ke sbb skrng kepala baby kat atas..??

4 Balas

InsyaAllah msh blh sis. Try je pujuk baby or sujud lama. Sy hritu pun dr awal pregnant smpai 30w kpala baby atas. Sy try pujuk baby n tukar posisi baring pstu baru baby turun bwh. Now dh 34w. Hrpnya baby x pusing dah.

2y ago

Sy dr awal pregnant smpai 30w sy baring telentang je sbb faktor sakit tulang punggung. Start 30w sy mngiring sdikit ke kanan. Nk ngiring kiri xleh sbb x slesa. Mostly sy mngiring kanan je tp x full ngiring pun sparuh mngiring je. Msa tu baru kpala baby start turun bwh.

masyaAllah terima kasih semua atas respon ibu2..lapang sikit hati saya mmbaca respon ibu2..

Masih boleh sis. Pujuk baby tiap2 hari ya ataupun waktu sujud tu lama sikit sambil doa.

Boleh pusing.. Dh masuk 36w baru kepala baby akan statik

2y ago

Sllu ckp2 ngn baby suh pusing 😁😁😁😁