Hai mummy2 semua sy nk tye mcm mane tak tambah berat baby dalam kandungan..sbb saiz baby kecil 2week

7 Balas

Sis suka minum caffien ke, kalau caffien kdg anak kecik, tak tau la btul ke tak. Saya anak besar satu minggu ukuran dia, saya tak minum susu, tapi suka makan buah2, lepastu kekacang, mcm badam, gajus, kurma kismis. Susu, susu coklat tu pun jrg sbb nurse kata takut kndungan gula tinggi. so sya minum selang2, caffien mmg tak minum , kalau teringin tu, tu pun amik minuman coklat.

minum susu, kalau xde gdm boleh bykkan makan manis2.. makanan manis blh naikkan berat baby

ok terima kasih kepada semua.....sy x minum minuman caffien...nnty try minum susu

Minum susu , tak kisah susu apapun. Pastu makan buah .

brapa minggu? minum susu, kurangkan caffein

minum susu ,makan banyak banyak

Minum susu sis