Hai smua sya nak tnya last peroid 21/11 smpai skrg blum lagi peroid. Adakah sya hamil?

8 Balas

Saya period 20/11 pun sama x period lg. tp sbb sy jenis period x regular, so mcm x berani cek. Tp dh 2 ari ade spotting

Sy last period 20/11. Sy check upt pada 23/12 dah naik double line..semoga ada rezeki untuk kt semua..ttc 3 tahun

last period 23/11 .. 23/12 xdtg period , skli cek double line🥰😘 syukurrrr...smoga ada rezeki tuk semua mommy..amin

5mo ago

sama date dgn sy alhamdulillah double line juga 🥰

saya 18hb 11 .. smpai skg tk period . tadi chech upt double line .

test la upt. jgn takut. in shaa Allah ada rezeki.

dah buat pregnancy test?

Btul buat test UPT dlu

Awak blh test upt dulu