Salam...Boleh x minum air lemon tiap hari? Pregnant 13 week...gdm..bacaan gula tinggi 🥹😭

3 Balas

cuba dulu sikit, kalau tak buat gastrik/gerd, boleh je. saya pun awal pregnancy dulu amalkan minum green tea + lemon panas. sebab tu je yg buat hilang alahan. alhamdulillah check gula tak ada GDM, walaupun saya memang sweet tooth dan ada keturunan DM.

5mo ago

tq sis 🫶

Saya bcaan tnggi jgk sis ... alhamdulillah saya kawal dr segi minuman dan mknan ... bcaan bsp saya pn cntik tiada pen merah ... hba1c dh diambil slps 3bln pn alhamdulillah bcaan cntik

5mo ago

alhamdulillah tq sis 🥰

Boleh jika tiada alahan

5mo ago

ok baik sis..tq respon.. 🥰🫶