Sakit gigi bhya utk kandungan dak?saya dah 38weeks

1 Balas

Sy pun sama. Sy ada lubang kena cabut. Sy ada refer klinik gigi and doktor pakar tp doktor pakar tk galakkan cabut gigi sbb tkut bleeding sbb dah trimester 3. Jd dia nasihat mkn panadol je klau sakit. Sy ada dpt antibiotik sekali. Lps da mkn alhamdulilah ok. Tgu lps bersalin la baru bole cabut

5mo ago

tulh xsngup sakit gigi,geram nk cabut...tpi org ckp urat kn tu kdg2 sakit gigi..lps brslin hlg cmtue jaa...hehehehehe