JIKA TAHU HAMIL BOLEH TERUS SCAN UTK TAHU WEEKS?

2 Balas

Normal la tu delay 3 hari line camtu. Tu blum pekat lagi tu.. kalau pekat bila line depan tu lagi gelap dari line blakang tu.. ni masa saya delay period seminggu. InsyaAllah ade tu nnt selang 2 minggu blh scan dah. Scan awal2 skrng tak nmpak ape lagi tu, rahim je tebal

saya rasa mmg kena check klinik jugak nk tau berapa week tu.. nanti dh tau update sini Tau sis🤭sbb cerita sebijik sama mcm saya.. tp saya last period 16/2 & belum cek upt. tp simpton tu ada

1y ago

hehe mmg plan nk check jugak tp tunggu delay period. takut kecewa hihi sbb ttc 2nd baby