sy nk tanya bpe hri lewat bru blh cek pregnant..sbb sy dh cek hri ni dh lewat smnggu still ngetif.

4 Balas

saya lewat 5 hari negatif. selepas 10 hari lewat cek balik dah double line. alhamdulillah 2nd bby. nnti sis bleh cek slpas 10 hari sekiranya still xde haid.

Saya lewat 2w check dah terang. Kalau lepas dari tu negative mungkin sbb hormon. Tp kalau irregular period mmg agak lambat sikit detect

haritu saya lewat sehari je, terus cek. naik double line jelas sangat. sis cuba lagi maybe dalam seminggu lagi.

saya haritu lmbt 5 ary check trs double line.. xpe sis tnggu je dlu.. insyaallah ada rzeki sis.. ☺️