Kandungan 33w kerap sangat sakit kepala, sy confius sakit kepala sebab cuaca panas @ sbb pregnant

2 Balas

Saya pun pernah alami. Boleh jadi dua² . Make sure makan acid folic tu, semua ubat yang doktor beri (jika ada), minum air secukupnya since pregnant akan cepat keluar air (kerap kencing lagi kan).

sakit macam.mana sis, saya prnah sakit sebelah, lps tu rasa mcm ssk nafas, trus ke emrgncy, rupanya BP tinggi masa tu, trus dorg monitor BP smpai la, cantikk