knpa yaa ibu prenant msti rsa brdebar..sebab ap yaa?dah 37weeks

2 Balas

sy yg anak no4 yg dh tau situasi nk beranak ni pun masih lagi debar2 tggu hri nk bersalin, ini lg yg 1st mom yg xtau situasi beranak, apa nk dibuat, xde pengalaman, mesti lah bertmbh nerves🤣 #37minggu5hari

5mo ago

hehehehe tqsm puan bgi smngt pda saya...tulh puan skrg pkr ank slmt kuar ngn mdh,xmau dduk hosptal lama sgt...hehehehehe

😅 taktahuuu la awak. sy tak pun

5mo ago

mybe brdebar nk dkt brslin pkr cm2 kn sis,lgi2 saya ank first..hehehehe