Cara hilang kuning bayi sehari je ade tak ? Betul ke susu kambing kejap je hilang kan kuning

2 Balas

Nk hilang dlm sehari tu agak mustahil awak..dia akan turun sikit sikit... sy ank 1st sy mnum susu kambing & susukan ank mmg ank berak2 & bacaan kuning mmg turun..awak yg mnum tau..bkn suap bby.. unless susu tu mmg khas bby blh mnum..karihome tak sure newborn blh mnum @ tak.

11mo ago

sye ade bgi susu kambing karihome semalam jee harini keluar wad dah esok nantii check kuning lagi harap turun lahh

Sepupu saya hari tu anak dia tinggi bacaan kuning, lpas bg anak dia minum susu kmbing, drop byk bacaan kuning anak dia.

11mo ago

iya 🥰🥰🥰