Slmt ptg.Kandungan nk masuk 16W,Normal ke dah rsa sakit pinggang lebih² lagi bila tido mengiring?

5 Balas

Normal sis.. Sy pon same sis.. Ni wk 17..mmg start wk 16 tu da rasa sakit pinggang.. Memula ingat sbb duduk atas kerusi lame sbb sy keje opis.. Tp even da dok rehat pon mmg sakit pinggang gak... So rasa normal tu sbb bby kita da membesarrr....

Normal. Sy jmpe satu posisi shj, belah kanan belah kiri rse sesak n x selesa pinggang. Belah kanan nyenyak je, smpai ckup 9 jam tidur. Bila bgun tu mmg terasa lenguh pinggang.

ya Allah sisss. sye pun sameee. smpai nk solat pun kena duduk. nk bgn nk mandi semua kena suami yg tlg angkat. sakit sgt

kan sis susah jmpa posisi tidur yg selesa

Normal je ☺️