Ada x yg besalin dlm tahun ni dkt hspital sungai buloh,nurse & doktor ok x & suami blh msk LR skali?

4 Balas

saya pun bersalin sana nanti . so far kalau saya ada apa apa duduk dekat pac nurse and doc semuaa baik baik , and tak pernah layan garang garang . husb boleh teman masa dalam labour room tapi tak sure before nak masuk teman tu husb kena buat test covid dulu ke tidak .

11mo ago

terima kasih respon..☺️

Saya bersalin 27/5/23 baru ni. Husband boleh teman dalam LR n boleh datang melawat dalam wad nanti. Best bersalin di hospital sungai buloh better dari hospital shah alam. Nurse ok n sangat membantu.

10mo ago

Husband saya tak buat pun ujian covid. masuk labour room bukaan full 10cm guard akan panggil husband masuk labour room.

Saya pun bersalin sana nanti , nak tahu jugak macam mana keadaannya nanti ambik swabtest ke tak kite taktahu . Kite due 25/6 🤭

belum ada yg respon lagi ni..risau je sampai² sana suami x d benarkan masuk..due 28/6

11mo ago

ok.sis..terima kasih respon