Week 32 days 4

Sering sakit pinggang , pinggul , dekat ari2 , keluar lendir mcm keputihan tu.. Adakah itu tanda2 hampir melahirkan? Anak second dah.. Anak first dulu terlebih due..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

X pasti la.. Sy pon skrg 32w3d...3 ari lps pegi hosp sbb sakit pinggang ngan baby ngeras.. Dr check bukaan nak dekat 2 cm.. Ikutkan warded tapi hosp full balik umah dulu laa.. Lau sakit sgt baru pegi sana balik..

2y ago

thankiu komenny sis🥰