Iberet + Obical

Seperti kte tahu...susu(kalsium) tidak boleh di ambil selepas / sebelum dlm jangka masa terdekat semasa ambil ubat.Khasiat ubat yg di ambil akan hilang.Bagaimana dgn obical(pil kalsium) jika di ambk bersama ubat2 yg lain.Adakah khasiat ubat yg lain akn hilang juga.

Iberet + Obical
1 Balas

Yaka sis.. Sy selalu makan ubat iberet tu malam selepas minum susu..

5y ago

Baru tau sis.. Hb dulu rendah sangat, hujung2 trimester baru okay. Sekarang dah bersalin dah..