nak tanya,

Sepatutnya kandungan sy 10 week, tapi masa scan usia bayi 7 week. Doc tanya ada bleeding ke tak.. Memang takde.. Sebelum pegi klinik buat upt positif., ada tak ibu2 macam tu? Kenapa ye? Harap2 semua okay #Ibu 2x keguguran

2 Balas

mungkin kandungan masih baru. mcm saya dulu ikut last period 10 weeks, scan x nampak kantung. repeat scan selepas 2 minggu baru nampak kantung dan heartbeat, kira ikut scan baru 6 weeks , ..saya jenis period x tetap....

Sama sy.. klu ikut calender da 10w tp doc scan br 8w… n tiap kali g cek doc mmg doc suh buat test prgnant n tiap kali cek mmg prgnant.. 🥰