10 minggu anak ibu 🥹

Sepatutnya kandungan 10 weeks tp kantung masih kecik. Ibu harap anak anak ibu baik baik kt dlm tu 🥹😭

10 minggu anak ibu 🥹
1 Balas

ada 3 kantung ye sis? sy sebelum ni pun camtu, ikut last period dah 8w, tp scan ada kantung setitik je lebih kecik dr 2 kantung dlm gambar sis ni. then lepas 2weeks repeat scan, doc scan ikut bwh alhamdulillah ada janin dan heartbeat dah. ikut scan janin baru 6w4d, tp lau ikut last period sy dah 10w. doc ckp maybe conceive lambat. semoga ada keajaiban utk sis juga🤲🏻

12mo ago

Terima kasih doakan saya sis 😭 Semoga ada keajaiban utk saya. Jujur saya rasa down sgt bila dr ckp kantung kecik drpd last period. Plus saya ada spotting juga. Saya risau ni first pregnancy saya 😭😔 semoga urusan kita semua dipermudahkan 🤲🏻😭😔