Last period 5/8/21

Sengaja test pregancy test sebb pelik selera mkn mkin menjadi n kerap kencing . Dh test 4 kali mmg naik 2 line . Ibu2 ada pengalaman mcm ni tak . Risau jgk lau boleh xnk berhrap . Tkut hormon .. #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Klu setakat hormon biasa tk mungkin blh naik 2 line rasanya. Alhamdulillah berita baik tu. nnt scan utk confirmkan lps tu jaga diri elok elok ya

klau smpai 4 kali dpt 2 line, betul dah tu . tahniah 😇 jgn lupa cek kat kk ye