Patin tempoyak

Hi semua. Sy dah 18minggu+ . Semalam makan patin tempoyak.banyak kali hirup kuah patin tu. Mula2 tak rasa apa..lama lama rasa sakit n senak.n rasa perut penuh. Berlarutan sanpai ke malam.. Baru teringat, tempoyak tu asal durian. Perut sy memang tak boleh makan durian. Jadi sakit. Terlupa sangat sangat pergi makan patin tempoyak tu. Now dekat hospital, sebab sakit sangat perut Please kawan2 doakan sy dengan baby selamat.. Sy risau sangat2.. Sebelum ni ade jugak rasa nendang2.. Tapi harini langsung takde .sehari lepas makan tempoyak tu . Doakan sy and baby ye semua.😢

4 Balas

Allah kesian nya.. Moga baik2 je awak n baby… InshaAllah okay je. Saya pun pernah salah makan masa pregnant 15 weeks, mmg risau sgt masa tu sebab perut terlampau sakit… Alhamdulillah takde effect kat baby… Teringat gak dulu musim durian mmg giat makan durian masa pregnant 4-5 minggu… Panas tak tahan… Minggu ke-6 saya gugur 😭 So pregnant kalini mmg pantang durian habis habisan

2y ago

terima kasih awak..sy dah checkup..alhamdulillah baby selamat..terima kasih atas doanya☺️

Kalau baby tak tahan dia panas. Banyak kan minum air kosong. Harap ibu dan baby sihat semuanya. 🤲

2y ago

terima kasih awak..sy dah checkup..alhamdulillah baby selamat..terima kasih atas doanya ya☺️

moga dipermudahkan segalanya puan

2y ago

terima kasih awak..sy dah checkup..alhamdulillah baby selamat..terima kasih atas doanya ye☺️

semoga baik² saja sis❤️

2y ago

terima kasih awak,sy dah checkup..alhamdulillah baby selamat..terima kasih atas doanya☺️