Berat anak tak naik

Hi semua..saya nak tnye ade tak ibu2 yg brt ank still 6-7kilo even da sthn?

1 Balas

Memandangkan anak puan berat hanya 6-7kg , saya cadangkan Mealshake utk bantu tambah selera makan anak puan 😊 MEALSHAKES sangat bagus untuk kanak-kanak yang ada masalah : 🌿Memilih makan 🌿Susah nak makan & lebih prefer makan makanan yang tak berkhasiat😔 🌿Kanak-kanak yang ada masalah SEMBELIT. 🌿Kanak-kanak yang KURANG TENAGA, nampak SELALU LETIH. saya sertakan sekali dengan gambar MEALSHAKES☺ Sekarang ada PROMO MEALSHAKES tau Puan. Puan beli bulan ni harga jimat sangat RM114❤ Harga asal RM 120

4y ago

Boleh hubungi saya www.wasap.my/+60163585235 Andai puan berminat