Brown and Pinkish Spotting

Hi semua,saya missed period 25 hari so incoming period lg 5 hari.upt semua -ve sebelum ni. Tapi siang semalam masa buang air saya perasan ada keluar lendir darah bertali sikit so saya pakai pad. Malam tu just brownish spot sikit2. Harini pula pinkish spot mcm gambar yg sy attach ni. Apa pendapat ibu ibu yg pengalaman ya? Tq in advance#firstmom #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Brown and Pinkish Spotting
4 Balas

sy pernah jd mcm ni...dia jd bertali...bila check upt, positif pregnant... cuba buat upt sekali lg...kdg², bila nk start implantation kat rahim pun,dia akan keluar spotting... atau tggu lg 5 hari, kalau x period juga, baru buat upt...for time being jgn lasak sgt...

Nampak macam nak period la

nak period tu