Kahwin di Siam dan Hamil

Hi semua. Saya berkahwin di Thailand dan sekarang hamil 25 minggu dah. Saya baru tahu mengenai kehamilan dan tengah alami krisis kewangan dan masa. So memang tak sempat lagi nak naik turun mahkhmah. Saya berhasrat untuk sahkan perkahwinan selepas kelahiran bayi nanti. Ada tak momies tahu cara terbaik untuk selesaikan isu ni? #bantujawab

2 Balas

cuba puan col dan rujuk pd pejabat agama ttg prosuder dia bagaimana .in shaa Allah psti akan ada jln penyelesaiannya..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Tiada pengalaman. Moga di permudahkan urusan.