normal ke sakit bawah perut sebelah kiri

hi semua..nak tanya..sy baru 6week..normal ke rasa sakit bawah perut tu..selalu rasa sakit sebelah kiri..ini ank ketiga..tp jarak usia 5 tahun jugak la..jadi rasa mcm first time mengandung pulak..

1 Balas

sakit bawah perut normal sis awal2 pregnant...sbb bru nk membesar balik...sebab dalaman da tegang...tpi kalau berlanjutan tanpa henti / sakit sgt ..t u kne rujuk doktor...tkut kencing kotor or something....

2y ago

baik sis..sebab sakit tu kejap dia hilang..kejap dtg balik..kalau sakit tu mesti rasa tak selesa..