Spotted brown

Hi semua..nak tanya, normal ke kalau ade spotted brown..pakai pantyliner x full, 1st tu mcm pekat, smlm x de, then pg ni ade balik sikit..xde kesan lendir darah ke ape cume brown je..#ingintahu

1 Balas

jika alami spotting even just 1 dot darah shj puan perlu pergi ke hsptl asap tuk dptkn rawatan .ia adalah tidak normal.. dkhuatiri tanda awl tuk almi keguguran better g cpt hsptl... at least dpt slmtkn kandungan doc bg ubat kuatkn rahim ke .or etc..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

mg smua nya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin