hcg upt

Hi semua..nak tanya lah Hmmm siapa buat test sendiri upt beli farmasi positif terang lagi double line tu. Tapi bila pegi hospital buat urine test upt result negatif. #5weeks Doc pulak cakap kemungkinan baby tak jadi. Eh banyak lagi la doc cakap semua negatif2 je ?

16 Balas

mungkin masa awak g klinik aqak minum air bnyak sangat kot . nak test upt jgn minum air . dan kalau nak scan jgn kencing dulu

4y ago

Ohhh yeke sis...thank you...I xsuke minum susu..so today try with Dutch lady milk..nanti jew nak beli susu..