hcg upt

Hi semua..nak tanya lah Hmmm siapa buat test sendiri upt beli farmasi positif terang lagi double line tu. Tapi bila pegi hospital buat urine test upt result negatif. #5weeks Doc pulak cakap kemungkinan baby tak jadi. Eh banyak lagi la doc cakap semua negatif2 je ?

16 Balas

Biasa nya lau kite test kt umh double line or y 2nd line tu smar2.. biasenye ke arh positif.. tp lau tllu awl.. mgkin hormon bhcg kita mse tu tgh high.. so.. xpe.. in Shaa Allah.. xpe.. sblum ni sy test kt umh pn cmtu.. 3bulan.. xdtect preg. Tp skg alhamdulillah.. da berisi..