hcg upt

Hi semua..nak tanya lah Hmmm siapa buat test sendiri upt beli farmasi positif terang lagi double line tu. Tapi bila pegi hospital buat urine test upt result negatif. #5weeks Doc pulak cakap kemungkinan baby tak jadi. Eh banyak lagi la doc cakap semua negatif2 je ?

16 Balas

Bsabar la sis..sya pun mcm tu jga wlpn test 3 kli d rmh then Naik 2 line..doc tidak pcya wlpn tidak srh Saya buat test d klink just tnya bila last period..sakit hati pun bila doc tnya mcm tu..maybe ia tgk muka sya dgn husband br ia buat scan..itupun still negative komen ia ckp..scan tu nmpk dah kantung,baby pun nmpk time tu 6 week tak silap..doc srh scan kli kdua bila dah 8 week br nmpk..