letih sgt sgt

Hi semua..masih ad yg blom tidur ke?? Ade tak yg mengalami nasib spt sy..asik keletihan dan asik nk tidur sj.tak kira di siang hari mahupon malam..mata ni mcm kena gam..ni simpton pregnant di usia 30an atau pembawakan..ad sesiapa yg tahu cara simpton ni..

2 Balas

Sme lh sye ... MLM pulak xleh tido .. Pkol1 bwu boleh lelap.. Bile siang mle lh ashik nk tidoo ... Pntg letak kepala. ..

Maaf..tertinggal perkataan..cara atasi mslh sy ni..

4y ago

Btl..dua anak lg mcm terabai..suamilah yg byk mmbantu..sy ni ibarat termakan ubat tidur..mcm mn nk hilangkan tabiat tu..risau btl.