Period delay

Hi semua! Harini genap 14 hari lambat period. Masa hari ke-2 lambat saja test upt tapi -ve 😅 sedih tu ofkos lah. Jadi kita pun tunggu. Tunggu punya tunggu sampai hari ke-14 ni masih belum period2. Then pada hari ke-7 ada keluar coklat di panties. Tapi pada masa tu sahaja. So sekarang ni rasa takut nak check haha takut result akan menghampakan. Ada yang pernah mengalami masalah seperti saya? #ingintahu

6 Balas

sy tengah peknen sy doakan semoga awak ada rezeki tahun ni, pesan sy jgn terlalu berharap takut nanti kecewa awak buat je mcm biasa jgn terlalu berharap pasrah pada Allah inshaAllah lekat tu sy dulu pun ttc selalu berharap last² kecewa pastu sy dah tak ambik tau dah pasal peknen ape semua alhamdulillah 2bulan kemudian lekat🤭

4mo ago

Alhamdulillah terima kasih awak atas doanya! Semoga yang baik2 berbalik pada awak semula 🤲🏻

Kuatkan semangat sis !! By right upt tu dah teranggg bila 2 minggu dah lewat nii, dah boleh test hari nii juga. Moga ada rezeki sis ye 🤲🏻🤍

5mo ago

Alhamdulillah in Shaa Allah awak. Terima kasih 🥰

hi saya nak tnya . saya pun dh 14hari period tk dtg . tapi check upt -ve period saya pun regular jugak 🥺

4mo ago

Awak boleh tunggu lagi dalam a week, mudah2an resultnya +ve ya

2 tahun lepas saya pregnant . Saya positif lewat 18 hari period . Moga dipermudahkan sis ❤️

4mo ago

Alhamdulillah sis. Double line 🥰

semoga ada rezeki sis

4mo ago

Awak boleh tunggu lewat 1/2 minggu untuk check

Syukur

4mo ago

Alhamdulillah 🤲🏻✨