weeks

Hi semua.berapa minggu yea boleh buka buku pink? Tlg respon yea.tq

17 Balas

8weeks-12weeks. Better call kk terdekat utk comfirm, sebab setiap tempat lain² procedure. Sy dpt tahu pregnant msa 6weeks, call kk terdekat untuk appointment buka buku nurse bg tarikh msa da msuk 9weeks .

9week...tpi once dh confirm 7,8 eeek dh boleh buat...nk senang call jer kk berdekatan...ada kk kasi buka 9week...ada kk awal lgi pon ada..depends..better call tnya kk tmpt awak nk g dekat area perumahan

Sy dpt tau pregnant masa 8w. Tpi appt buat bku pink masa 11w. Tgok pada nurse dkt klinik, dia yg bg tarikh appt. Sbb nk bukak bku pink ni lama sgt, kalo main terjah je mau brpa jam dok tggu😅

Call KK tanya. Lain tempat lain procedure. Ada yg boleh terus buka. Ada ulyg kena tunggu 10w ke atas.

Ikut kawasan kk punya procedure. Mcm sy 8w baru kk mtk dtg. Kena call buat appointment.

sya nk msuk 10weeks bru buka buku pink...

saya, 6 minggu dah bukak buku pink kt KK.

Sya 10 week dh buka buku pink

Sy buka buku pink msa 12weeks

ikut KK tmpt msing2..sbb xsma