Kongsi pendapat dan pengalaman pregnant ketika anak masih kecil..#pleasehelp

hi semua ada x ibu2 kat sini anak.xsampai setahun dah pregnant lagi...sy dah lewat period 3 minggu dah...asyik loya n muntah2 aje...bile cek sdri upt test dah positif...rase gerun plak nak bgtao ahli keluarga dan nk bukak buku pink lagi...😬tkt kena marah...kdg stress plak..anak kecik lagi dah mengandung lagi..tpi pikir2 ni rezeki dari Allah...xkan nk gugurkan..ada x ibu2 sharing pengalamn ke pendapat ke...

1 Balas

Hi. Saya pon jenis subur sangat. Masa anak first 7 bulan, saya pregnant yang kedua. Tapi sebab ade sejarah meroyan, mental & physical pon belum betul2 heal, saya buat d&c. Lepastu masa anak first setahun, saya pregnant kali ketiga eventho dah rancang betul2. Kalini saya simpan sebab mental & physical dah stable. But the journey is not easy, especially saya tengah buat degree

3y ago

tulah...tkt nk bgtao semua org..hnya sy n suami je tahu...ank sy pun skrg 7 bulan