Sakit sengugut

Hi semua.. usia kandungan saya baruu 16minggu, ptg tdi sye terasa mcm sakit sengugut dah nak setengah jam sye masih sakit sengugut. Ia normal ke ?? 😭 saya risau sangat mengandung anak first... ada mommies pengalaman mcm ni tak ? 😰😰😰 tolong jawab 😭

1 Balas

Hi. Better you pergi check dkt klinik, buat check-up. I pun mcmtu juga haritu, tapi alhamdulillah baby okay bila scan. And time tu mmg baby tengah active.