Spotting ke period??

Hi semua. Urgent sebelum saya ke klinik, saya nak tahu ni disebabkan spotting atau period? Ikutkan harini kandungan dah 5 minggu. Perut tak sakit langsung cuma pinggang sahaja lenguh sakit. Tunggu lepas solat jumaat baru saya ke klinik.

Spotting ke period??
4 Balas

mcm mne sis? apa kata dktor? sye pon ada spotting . warna brownish mcm tu.. tp mcm stitik dua je la.. n cek still upt double line..

Kalau UPT awak positive, apa yang awak alami ni spotting. Tak normal. Harap baik2 sahaja.

mcm mana sis,apa Kata doctor

saya pon begini..risau...

5mo ago

Ada kah ia normal?