Sakit perut

Saya mengalami spotting coklat smlm & sakit perut. Pagi ni ke klinik doc maklum kandungan tak jadi😭, esk kalau ikutkan buka buku pink. Doc klinik minx rujuk juga KK untuk confirm semula, doakan utk sy

5 Balas

sy msok kndungan ke 7..sblomni xde pengalamn spotting..ank ke3 pnh keguguran tp x sme dgn kes klini..raya ke5 aritu..migrain..mabuk smua..rse mcm pregnen..esoknya pegi bli upt 2 line..x puas ati btol kew pregnen sbb ingtkan period x teratur sbb myusukn 2 ank..pegi bli upt buat kli ke2 sme 2 line..minggu skli lg ade spotting coklat smpai 8 hr..ati nk cek upt buat kli ke3..sme 2 line..cume hati terpk smade keguguran atau ade mslh lain..sbb xde pnglamn spotting..selang 4 hr dpt appointment klinik swasta utk scan..nmpk denyutan jntong dan doc ckp buat mseni ok xde mslh ape²..hati dengar syukur sgt..dpt appointment kk 27/6 ni bukk buku pink..last period bln 2 tp kndungan mse scan bru 8 minggu 2hr..msok harini 10minggu 4 hr..klo ikot last period dah 4 bln lbih..1st time dlm rmai² ank terjdi last period dan usia janin x sme..tp syukor alhamdulillah jnji bby dan sy sihat shj hndaknye..

12mo ago

saya setakat ni spotting coklat tapi tak banyak & bukan kerap. saya tunggu next appointment rabu depan apa keputusan dari doc. sy ttc 8tahun🥺

ala risaulaa 🥺 sy pun ad spottting dh hmpir 6hri dah , mgu depan bru nak rev doc .. #semoga puan dmudahkan urusan ya🫂

12mo ago

jgn tggu g pac, skurg2nya dr bg ubt kuatkn rahim duphaston...

semoga dipermudahkan urusan puan semoga ada rezeki puan ya. be strong utk ape kemungkinan 🌹

sikit ke bnyk, klo skit better awk tggu 2 mggu lg bru check dr... insha-allah xde pape....

12mo ago

sikit² jer sis,28hb sy appointment doc

Semoga urusan awk dipermudahkan..🤲🏻..