nak pregnant lagi ❤

Hi semua. tahun lepas bulan 11 pregnant tapi dapat berita sedih (molar pregnancy) ? sekarang rasa nak pregnant balik ada apa2 tips supaya cepat lekat? ?

3 Balas

Salam ..hai boleh kongsi pengalaman x..sbb sy baru smalam baru lepas dnc sbb molar kes jgak...masih ad peluang ke utk sy pregnant..sbb sy masih trauma dgn ap yg jd..doctor mnx sy famly planning and planning utk pregnant balik lebih kurang 1-2 tahun...bole share x pengalaman awk..tq sgt sgt

https://www.webmd.com/baby/what-is-molar-pregnancy Try consult dgn doktor pakar puan. Sbb molar pregnancy ada lain2 kes. Kemungkinan boleh jadi lagi.

mkn asid folik dr skrg...ya...😘

5y ago

beli kat klinik or mana2 farmasi boleh...saya plan preggy semula baru start mkn after gugur Jan...saya usaha jaga mkn dan stop minum caffein sbb mmg suka kopi huhuhu...now alhmdulillah berita baik dlm bln syawal 🤰ni sykur...doa jgn lupa