Kehamilan 1st trimester

Hi semua sy skarang dari minggu ke 8 dah start loya muntah, nasi pon kadang rasa tak boleh nk makan, kalau rasa nk makan baru boleh telan, kalau tak, mmg tak boleh nk telan langsung, tapi skarang mmg sy beli ja apa yg rasa nk makan, slalunya kueyteow mcam tu harini pulak rasa nk makan sizzling boleh ke ye? #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #jangandibully

1 Balas

Sy hritu mkn sizzling. dlm seminggu 2-3x je mkn nasi. tu pon separuh je bungkus

3y ago

Sy kali nasi dgn sup laju. kalau ayam ikan kurang.. nsi goreng pon kurang jugak hehehe. Sy pon risau jugak . sbb Sy skrg jenis xtelan syur langsung. mkn buah je