Cucuk depo

Hi semua.. sy nk tanya pengalaman mummy² yg dh pernah cucuk depo.. kali pertama cucuk mmg darah x berhenti keluar ke? Dh sebulan keluar dalam 2 3 tompok je kt pantyliner.. kadang merah sikit kadang koko.. bila tanya nurse, dia ckp normal.. dia ckp kalau darah lebih 14 hari dh boleh mandi wajib lps tu solat.. jadi leceh setiap kali nk solat kena tukar pad/pantyliner.. sy 1st time cucuk lps bersalin anak 2nd.. anak 1st dulu makan ubat je x pernah skip tapi pregnant jgk.. rezeki Allah nk bgi.. mohon jwb ye mummy² yg pernah cucuk depo.. sy cuma nak tahu pengalaman je.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

20 Balas

sye pun bru cdg nk amik suntik depo awl bulan dpn. tp ada jiran share pglmn dia. dia pun period x henti mse amik suntik depo selama dua tahun. lps tu dia amik pil at farmasi je mkn hari2, baru okay n bdn pun tgk slim gitu. hihi