Hospital bagi susu apa

Hi semua . Sy nak tanya , ada sesiapa tahu tak Hospital bagi susu formula apa pada anak yg warded . Haritu anak admit ward dekat HTA sbb pneumonia , so nurse ade explain yg diorang bagi susu Dugro , disebabkan berat anak naik banyak,that's why sy & husband nak tahu which one yg diorang bagi ,Terima Kasih! #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Setiap hospital tak sama sis. Macam hospital yang saya bersalin bagi S26