Mimpi pelik pelik

Hi semua , sy dri awl prgnant sampai skrg selalu mmpi pelik2 . Terasa sangat mende tu terjadi real masa sekarang . Dah laa mimpi tu selalu dengan suami sekali . Kdg kdg jadi takut je . Bila tidur kejap pun boleh mimpi yang bukan bukan . Hm normal ke ye ? Ada yang sama ke ? Ada cara ke xnak bagi mimpi yang bukan bukan macam tu ? Selalu mimpi seram dengan sedih jee. Hmmm#ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #jangandibully

18 Balas

mse sy awl pregnant pun kerap jgk la mimpi pelik2 , smpai risau jd nya . tp still fikir positif , tk nk mudaratkan bby dpm kandungan .

sama mcm saya.. tp dah xde mimpi pelik2 lps letak yasin bwh bantal, tutup tingkap sblm tdo dan baca ayat kursi dgn surah al ikhlas

saya pernah mimpi ada syaitan sebalah saya badan dia pun masam belon.saya nak berdoa pun tidak boleh mulut saya keras nak cakap...

Sy pun rajin jgk mimpi pelik2 .. sllunya kalau pasang ayat2 suci al quran tido ok la skt xda mimpi bkn2

sblm tido.. ambil wuduk... pasang surah2 al quran smasa tido... insha allah...djauhkn mmpi2 buruk...

Sye 3 kli mimpi ular nk patuk sye. Tak thu ape petanda, tpi semalam sye bleeding teruk sampai keguguran.

3y ago

takziah

30weeks sama. start mimpi pelik² 😵😵

saya pon kadang2 akn mimpi pelik time prgnt