Pregnant 6w4d tp tiada kantung dalam rahim.

Hi semua. Sy baru pergi jumpa doktor tadi and minta cek & scan sbb ada sedikit bleeding. And bila doktor scan dia kata tak nampak kantung dalam rahim & takut ectopic pregnancy, dan sy di refer ke hospital utk checkup selanjutnya. Risau sangat.😔 mommies lain ada ke pengalaman macam ni? #firstbaby #firstmom #ingintahu

14 Balas

Setengh org 6 minggu blom nmpk kantung setengh org dh nampak..tpi doc tak boleh trus dignose ectopic mcm tu sngt mudah, tmbah stress pd ibu tak baik mcm tu, bleeding awk fresh ke? Atau just benang2 je, klau dh stop bleeding awk tggu ye lgi sminggu dua siapa tau dh nampak dh ade kantung sy rse awk masih tapak tu blom ade kantung..mcm kes sy..

2y ago

Yeke..Alhamdulilah kuasa Allah...semoga kandungan sihat smpai melahirkan..doakan sy jugak dh 9weeks++ rsenye due anak kita dekat2 ni..😊😁