Pregnant 6w4d tp tiada kantung dalam rahim.

Hi semua. Sy baru pergi jumpa doktor tadi and minta cek & scan sbb ada sedikit bleeding. And bila doktor scan dia kata tak nampak kantung dalam rahim & takut ectopic pregnancy, dan sy di refer ke hospital utk checkup selanjutnya. Risau sangat.😔 mommies lain ada ke pengalaman macam ni? #firstbaby #firstmom #ingintahu

14 Balas

6w mcm awal lagi nak nampak dari scan, sy 8w baru g klinik. Kalau doc refer ke hospital boleh g je check dulu pastu pantau condition bleeding, in shaa allah takde pape

2y ago

salam..kalau mcm kes sy ni..nk kena pg kk dulu or terus ke kecemasan yew...sbb sy dh pg klinik swasta..sy start klua drh fresh 15/11 sikit jew.pastu klua drh koko lendir mcm last period..xbyk pom n sy tiap kali rasa sakit perut .terus nk membuang ... tp doktor kata xnpk ape2 ..scan perut n scan bawah..kosong..dia kata sy dh gugur or ngandung luar rahim..dh amik darah..tp xda keputusan lg...senyap jew...masa scan 6w6d....skrg pom ad klua koko lendir tu..