Lactose intolerant dan eczema

Hi semua, sy ada masalah lactose intolerant dan eczema terok menyebabkan tak boleh ambil susu kambing dan susu dari sumber kekacang. Cukup ke kalau sy ambil Blackmores Pregnancy and Baby dan tak ambil pil dari KK yang warna merah tu.. tolong. Thanks

1 Balas

lactose intolerance blh ambil pil kalsium. pil merah tu utk tmbh darah dan bantu kawal hb dlm darah (need to jaga pemakanan as well). if u really can't tolerate dgn pil kk tu, inform mereka utk tukar dgn yg lain. yg Blackmore tu better consult dgn dktr dulu sblm consume.