cirit birit 36w

hi semua, sy 36minggu. bahaya ke kalau cirit birit? asyik ulang alik je ke tandas. ad tak yang macam saya? pastu ad dengar orang cakap cirit birit tu salah satu tanda nak bersalin? alah risau nya

5 Balas

saya pun sama juga 36minggu dah nak masuk 37minggu....pegi tandas 2kali berak lps tu tengah malam sakit perut 10minit satu kali terus saya ke hospital Dan doctor check bagitau mungkin gastric masuk ward satu hari untuk monitor dengan check jantung baby itu je lps tu hari ke esok dah balik.....so I rasa tk payah takut lahh....

Awak g klinik, saya mlm raya ritu cirit birit. Hari last puasa lepas berbuka syg nk pitam sbb satu hri berak2 smpai kluar air je. Lpstu terus g klinik. Tpi kena marah sbb bhya utk baby. Saya g klikik kk je. Diorang akn cek sekali baby ok k tak n ada tnda2 k tk.

Berapa kekerapan tu. Kalau macam dah kerap sangat pergi check awaknya. https://community.theasianparent.com/q/boleh-explain-kan/4681047?d=android&ct=q&share=true

saya 35 weeks. asek nak berak dalam 3 kali sehari. tp xde tanda lain nak bersalin pon. tunggu masanya tiba jelah

Saya 33week pon dok kerap msok tandas normal kot sbb ank no4 dh nih